Assurantiekantoor

NOODSTOP APP, dé echte AssurantieApp (naam is zelf te kiezen)

Deze bijzondere APP is ontwikkeld in samenwerking met Taylor Mates, onafhankelijk assurantiekantoor, t.b.v. bij ADFIZ aangesloten branche leden. Deze APP heeft als uitgangspunt om altijd de juiste hulp te kunnen bieden die een persoon op dat moment nodig heeft! 

De APP biedt tevens een unieke mogelijkheid voor onafhankelijke assurantiekantoren (van klein tot groot) om de meerwaarde van het intermediair te onderstrepen ten opzichte van de grote verzekeraars. De APP is ontwikkeld vanuit het belang van de persoon die iets overkomt, niet vanuit kosten efficiëntie! Ook biedt de APP de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met klanten. Ook als ze even niet bij je langs zijn geweest.

ADFIZ LEDENVOORDEEL:

Voor Adfiz leden geldt een speciale aanbieding:

 1. Opstartkosten: € 225,- (eenmalig, niet Adfiz leden € 275,-)
 2. Maandelijkse kosten: € 30,- per maand (niet Adfiz leden € 50,- per maand)*
 3. Contractduur: 12 maanden
 4. Publiceren Google: Gratis
 5. Publiceren voor Apple $ 99,-**

* jaarlijks vooruit gefactureerd. Maandelijkse facturering mogelijk.
** sinds 1 november 2017 heeft Apple de regels veranderd waardoor kantoren zelf een Apple Account moeten aanmaken in iTunes. Dit klinkt ingewikkelder dan het is. Er moeten een aantal kleine stapjes doorlopen worden, waar wij je uiteraard volledig bij helpen en stap voor stap door het proces loodsen. Apple rekent voor het Apple ID wel jaarlijkse kosten van $ 99,- per jaar.

Bekijk het artikel op AMWEB
Bekijk het artikel op ADFIZ

 
 WAT BIEDT DE APP?

 • de App is modulair op te bouwen; bepaal zelf wat in de app moet en wanneer het AAN of UIT moet!
   
 • altijd en 24/7 contact opnemen met jouw assurantiekantoor in binnen- en buitenland.
   
 • direct een schade melden via het assurantiekantoor
   
 • belangrijke berichten worden als Push bij de ontvanger gepresenteerd
   
 • eenvoudig 1 op 1 communiceren middels chat en andere directe contact mogelijkheden
   
 • schadeformulier mobiel invullen en direct opsturen inclusief foto's
  Alleen via de App van AppSky kunt u als kantoor een kopie krijgen wanneer een schade gemeld wordt via de SchademeldApp van het Verbond
   
 • compleet overzicht van al jouw verzekeringsproducten
   
 • link naar jouw online Polismap (meer info)
   
 • direct contact en navigeren naar jouw kantoor
   
 • handige koppelingen naar o.a.EHBO, Politie en SOS international
   

Extra:
Wil je wijzigingen in het menu of een andere opzet of uitbreiding van het menu? Geen probleem! Laat ons weten wat je wilt, en we gaan kijken naar de mogelijkheden!

Met een App van AppSky laat jij dus nooit meer een kans liggen om jouw klanten dat bijzondere gevoel te geven waar jij voor staat.

Succes gegarandeerd! 

Ben je een onafhankelijk assurantiekantoor? Bekijk de demonstratie video.

Wie gingen u voor:
Een greep uit kantoren die de App al gebruiken:
Adviesburo Robbe, Assurantiehuis Adviesgroep, Assurantie Groep Horst, Axi-Plan Adviesgroep, Bakker-Bloem, Bex groep, B.H.J. Wiggers Assurantiën, Biemans Makelaardij & Assurantiën, Brandsma, Chris Borgdorff, De Groot Verzekeringen, De Vries Verzekeringen, Fortgens, GHW, Heeres Assurantiën, Helwegen, H. Jansen Groep, Henk Mulderij, Hoeijmakers Groep, Huijerjans Adviesgroep, Kuipers Assurantiën, Lambert Blonk, Lichtendonk, Mijn Transportverzekeringen, Offermans & Snijder, Peramaker, P.J. van Wijngaarden, Ridderbos, R.J. de Boer, Roger Quaden, SB Groep Verzekeringen, Schat, Taylor Mates, Van Birgelen Assurantiën, Van de Witte, Van der Aa Financieel Adviseurs, Van der Linden, Van Dis, Van der Stoep, Van Eijk & Partners, Van Helvoort, Van Heugten, Veerman Diensten, Vonk Financieel Adviseurs, Witte-Boussen Assurantiën, Wonen & Welzijn

Samenwerking:
AppSky heeft contact met alle serviceproviders en softwarehuizen. Daarnaast heeft AppSky met een aantal partijen een vergaande vorm van samenwerking zoals met DenK Internet Solutions, Yoron, EDV Groep, CDS, Assistent Automatisering, SparklingCRM.